Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Var var moderaterna 1 maj?

Refuserad av SMP i maj 2009

Moderaterna har på senare år försökt tvätta bort sin högerstämpel genom att utge sig för att vara ett arbetarparti. Valåret 2006 var de till och med ute och manifesterade på arbetarklassens egen dag 1 maj. Nu när man sitter vi makten, på riksplanet och som styrande minoritet i Växjö, firar man inte 1 maj längre. Så var fanns detta så kallade arbetarparti på 1 maj? Man kanske var upptagen med att planera nya skattesänkningar för de rika och sänka a-kasseersättningar och försämra anställningsvillkor för vanligt folk?

Jan-Åke Karlsson
Kommunistiska Partiet, VäxjöPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!