Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

USA ut nu

Refuserad av Smålandsposten, inskickad 2004-06-18

Den kommission som undersökt ”precisionsbombningen” av WTC den 11 september 2001 har kommit fram till att det inte fanns ”några trovärdiga bevis att Irak och Al-Quaida samarbetade rörande attackerna mot USA”.

Kommisionen fann också att det inte fanns några ”övertygande bevis att någon regering finansiellt stödde Al-Quaida före 9/11 annat än begränsat stöd från Talibanerna när bin Laden kom till Afganistan. Detta är fakta som var uppenbar långt innan kriget började, åtminstone för den del av världen som inte består av rabiata krigshetsare.

Det verkar alltså som USA nu officiellt erkänner att det attackerat två länder, Afganistan och Irak, på falska grunder. Det enda ärbara är nu att den amerikanska regimen lämnar dessa länder omedelbart och betalar för de skador dessa länder och dess oskyldiga befolkning lidit. Ersättningen bör i rättvisans namn lika i samma nivå som USA:s kongress betalat offren för terrorbombningarna 9/11, dvs omkring 1 miljon dollar var samt åtskilliga miljarder för att återuppbygga all den egendom som de amerikanska bomberna förstört.

Tom Carlsson KPML(r)-VäxjöPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!