Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Bojkotta EU-valet!

Refuserad av Smålandsposten, inskickad 2004-06-02

Att rösta i EU-valet är att ställa upp på EU och acceptera det svenska EU-medlemskapet. Genom att bojkotta valet ger du rakt motsatt besked: Jag är emot EU och mot ökad Brysselmakt. Hela den svenska makteliten vill att du skall rösta, så att de kan skryta för sina kompisar i EU att nu är det svenska EU-motståndet knäckt. Vägra låna dig som valboskap åt EU-eliten!

Genom att bojkotta EU-valet försvarar du demokratin. EU har inte med folkmakt att göra. Hela EU är tvärtom de europeiska storföretagens och makteliternas metod att beröva vanliga människor allt verkligt inflytande. Att rösta i valet till EU:s låtsasparlament är att godkänna denna odemokrati.

Glöm sossarnas och vänsterpartisternas fraser om att reformera EU inifrån. Det är omöjligt. För att bli av med EU:s högerpolitik måste vi göra oss av med EU. Att bojkotta EU-valet är ett steg på vägen.

Genom att bojkotta EU-valet protesterar du mot den EU-politik som drivs i Sverige – mot massarbetslöshet, mot jobbexport och lönedumpande arbetskraftsimport, mot sjukvårdsslakt och social nedrustning.

Att bojkotta valet är att kräva Sverige ut ur EU!

Tom Carlsson KPML(r)-VäxjöPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!