Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Protester mot EU-mötet i Växjö 11-13 september

Under hösten är Sverige ordförandeland i EU. Detta innebär att ett antal ministermöten äger rum i landet. Här i Växjö träffas EU:s jordbruks- och fiskeministrar för ett informellt toppmöte helgen 11 – 13 september. Folkrörelsen NEJ till EU anordnar flera protester och demonstrationer i Växjö detta veckoslut. Vi i Kommunistiska Partiet uppmanar till deltagande i dessa aktiviteter.

Lördagen den 12 september kl. 12.00. Torgmöte på Speaker’s corner. Arr: Folkrörelsen NEJ till EU.

Söndagen den 13 september kl. 11.00 – 14.30. Seminarium om EU:s jordbrukspolitik. Platsen är troligtvis IOGT vid Vattentorget. Arr: Folkrörelsen NEJ till EU.

Söndagen den 13 september kl. 15.00. Demonstration ”NEJ till GMO”. Arr: Förbundet Sveriges Småbrukare. Samling vid Vattentorget.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!