Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Glädjande stor andel kronobergare bojkottade EU-valet

Precis som i tidigare val till EU-parlamentet fick makten sig en enorm näsknäpp. Hela 57,4% av kronobergarna valde att bojkotta bluffvalet. Trots en massiv valpropaganda från etablissemanget och de övriga partierna genomskådade svenskarna återigen det antidemokratiska valet. För vår del kommer vi att fortsätta med vårt EU-motstånd, för till skillnad från en del andra partier är vi inte EU-kritiker; vi är EU-motståndare. EU-motståndet kommer att märkas extra i Växjö-trakten andra helgen i september i samband med EU:s ministermöte i staden.

Bojkotta EU-valet

Ingen legitimitet åt det odemokratiska högerprojektet. Läs mer om bojkotten på partiets centrala sida http://www.kommunistiskapartiet.orgPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!