Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Fullt ös i valarbetet i Växjö

Publicerad i Proletären nr 37 – 2002

Förra veckan gästades Växjö av KPML(r):s partiordförande Anders Carlsson. De trettio åhörarna fick en noggrann och pedagogisk genomgång över vilka alternativ som finns i årets val och vad som döljer sig bakom de etablerade partiernas valbudskap.

– Valet i riksdagen står mellan att få en långsam högerpolitik genom sossar och vänsterpartister, eller en snabb högerpolitik, som fallet blir om borgarna vinner valet. Inga andra alternativ finns idag på riksplanet och framförallt inget arbetaralternativ. Det budskap som vi för fram är rösta på KPML(r) där du kan, för KPML(r) är det enda parti som utgör de arbetandes alternativ, sa Anders Carlsson.

Valrörelsen i Växjö går nu in på slutvarvet. Redan nu kan det konstateras att socialismens idéer och arbetarklassens intressen fått en högre röst i Småland, för många av de växjöbor som tagit del av kommunisternas budskap vid torgmöten, inomhusmöten, tidningsförsäljning och via flygbladet.

18 500 hushåll i Växjö har fått vårt flygblad och många har visat uppskattning inför det budskap som kommer fram.

Nu ger vi järnet för att frånerkänna Vänsterpartiet patentet att få kalla sig vänster och de svagas röst i Växjö kommun.

I förra valet fick Vänsterpartiet nio kommunala mandat i Växjö. I år hoppas man på ännu fler. På tionde plats står riksdagsmannen och EU/EMU-anhängaren Lennart Värmby, men låt oss alla ge honom och Vänsterpartiet en riktig knäpp på näsan genom att ge mandatet till arbetarklassens röst – KPML(r)!

Bilder från mötet med Anders Carlsson
Bilder från mötet med Anders Carlsson Bilder från mötet med Anders Carlsson Bilder från mötet med Anders Carlsson Bilder från mötet med Anders Carlsson

Klicka på en bild för att se den i större format.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!