Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Folkrörelsen Nej till EU:s kongress i Växjö

Helgen 1-2 juni hade Folkrörelsen Nej till EU kongress i Växjö.

Under en intensiv helg diskuterades det fortsatta EU-motståndet i Sverige. Folkrörelsen lade sig även i startgroparna inför folkomröstningen om EMU där Nej till EU nu går till offensiv för ett klart och tydligt Nej till EMU.

I samband med kongressen ordnades en demonstration genom centrum i Växjö på temat ”Sverige ut ur EU – Nej till EMU”, där givetvis även KPML(r) deltog. C:a 120 personer slöt upp i det vackra vädret och visade att EU-motståndet är starkt i Sverige i allmänhet och i Växjö i synnerhet.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!