Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Moderaterna vill stoppa Myrdals Växjöbesök

Författen och skriftställaren Jan Myrdal kommer till stadsbibliotek i Växjö i november för att föreläsa om ”Naxaliternas i Indien”. Denna föreläsning vill moderata poltiker på både lokalplanet och riksplanet stoppa. Vi har agerat i denna viktiga fråga, både genom ett blogginlägg som återfinns på annan plats på denna webbplats och genom ett radioinslag som sändes i Radio Kronoberg torsdag 25/8. Lyssna gärna på inslaget här (diskussionen startar ca 8 minuter in i klippet)

Vi ser fram emot Jan Myrdals besök i Växjö och uppmanar er alla att gå dit och lyssna.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!