Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Alla ska med?

Refuserad av SMP i valrörelsen – september 2006

På de socialdemokratiska valtavlorna lyser budskapet ”alla ska med”. Man kan undra vad sossarna menar med detta. Här i kommunen har t.ex. gymnasienämndens ordförande Olof Björkmarker gått ut med att han tycker att det är bra att endast de partier som sitter i kommunfullmäktige ska få komma in på kommunens gymnasieskolor för att informera om sin politik. Mitt parti har nekats att komma in på Kungsmadskolan, Teknikum och Katedralskolan. Ett beslut som strider mot såväl Skolverkets rekommendationer och JO:s beslut. När sossarna säger att alla ska med, menar de då bara dem som tycker som de själva? Är det denna demokratisyn som Björkmarker och hans partivänner står för? Var står de andra partierna i Växjö kommun i denna fråga?

Jan-Åke Karlsson
Fullmäktigekandidat
Kommunistiska Partiet, Växjö



Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!