Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Uttalande från Röd Front i Växjö 2004

Med stor avsky har vi tagit del av nyheten om den organiserade nazistiska attacken mot kommunisternas 1 maj-möte i Kalmar. Vi fördömer denna attack å det kraftigaste. I ett allt hårdare samhällsklimat har de antidemokratiska krafterna tillåtits växa. Vi ser med stor oro på utvecklingen och uppmanar alla demokratiskt sinnade människor att stå upp för demokratin, yttrande- och mötesfriheten. Det öppna och demokratiska samhället ställer krav på oss alla att aktivt bekämpa nazismen och rasismen. Därför kräver vi att de nazistiska organisationerna ska förbjudas.

Växjö 1 maj 2004, antaget av ca 115 personerPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!