Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Författarmöte

Växjöbördige arbetarförfattaren Micke Evhammar är aktuell med sin nyutgivna novellsamling ”Ögonblicket” och senare i år kommer hans fjärde roman ut. Nu kommer han hit till Växjö för att samtala med publiken om sitt författarskap och sina erfarenheter från byggbranschen.

Evhammar började jobba som byggnadssmed direkt efter grundskolan och har främst jobbat i Stockholmsområdet. Han har skrivit skönlitterärt i tjugo år och debuterade 2009 med romanen Thick as a brick, följd av Med gud på vår sida 2011. Med en utsliten kropp är han numera sjukpensionär till 75 % och försöker leva på sitt författarskap på de övriga 25%.
Här kan du redan nu köpa den nya novellsamlingen:
https://proletarkultur.se/products/ogonblicket-och-andra-noveller-av-micke-evhammar

Kom på detta spännande möte och få din bok signerad
Torsdag 16 mars
Kl 19.00
Viktoriasalen, IOGT-NTO vid Vattentorget

Fri entré

Arr Kommunistiska Partiet & RKU i Växjö tillsammans med ABF

Här kan du läsa en intervju med författaren.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!