Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Många kom till 1 majmötet

Efter tre år kunde vi äntligen samlas igen och fira 1 maj tillsammans efter pandemin. Visst fanns det en osäkerhet i hur många som skulle komma ut på gator och torg igen efter den passiviserande coronapandemin. Men Nato-frågan och krigshetsen har mobiliserat folk. Röd Front i Växjö 2022 blev mycket lyckad. fler än 80 personer kom till Speakers corner för att lyssna på talen och musiken samt äta empanadas och umgås.

Röd Front i Växjö gick i fredens och alliansfrihetens tecken. Avdelningens ordförande höll huvudtalet, ukrainskan Anja berättade som sina upplevelser och synen på kriget. Juan-Carlos Sepulveda från Svensk-Kubanska Föreningen och Ulf Nilsson från KFA höll varsin appell.

Jorge Alvarez och Guillermo Cariz underhöll med fin musik.

Här kan du se & höra hela Jan-Åkes tal och på denna webbplats första sida kan du se ett textat utdrag som handlar om NATO-frågan:

Prenumerera på vår youtubekanal!
Årets viktigaste banderoll?
Jorge Alvarez och Guillermo Cariz underhöll
Jan-Åke Karlsson (K) i talarstolen
Bokbordet var välbesökt


Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!