Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Succé för Höj Rösten

Fredag 30 augusti bjöd vi kommunister och vår tidning Proletären på en gratis konsert med Nynningen, Matilda Magnusson och Sven Wollter. Höj Röstens sommarturné stannade till i Växjö och hela 500 personer bänkade sig i den sköna augustikvällen.

Idén med Höj rösten-turnén är att uppmuntra folk att höja sina röster i vardagen. På jobbet, i föreningslivet och i politiken. Vi vill utmana den åskådardemokrati som så länge förlamat Sverige och lett till mygel och maktfullkomlighet i toppen. Vi tror på deltagardemokrati. Att vanliga människor gör sina röster hörda varje dag, året runt. Inte bara när det är dags att gå till valurnorna för att rösta på det minst dåliga alternativet.

Sven Wollter deklamerade visor och dikter av bl.a. Kent Andersson, August Strindberg och Joe Hill
Bänkarna i Linnéparken var fyllda till sista plats och många satt i gräset på sin picknickfiltar
Kvällen avslutades med Nynningens klassiker ”För full hals”

Proletären är värd ditt stöd, det är i den vi tillsammans höjer rösten och kamp för ett bättre samhälle. En prenumeration kostar ynka 50 kronor i månaden, vilket är mer än halva priset jämför med lösnummer. Du kan ordna din prenumeration på denna länk eller ring till prenumerationsavdelningen på 031-244544

Lösnummer kan du köpa här i Växjö på fredagar kl 15.00 – 18.00 vid systembolaget i Tegnérgallerian och på lördagar kl 12.00 – 13.00 på gågatan vid Speakers cornerPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!