Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Bo Frank antyder att Kommunistiska Partiet skulle kasta bomber

Växjös egen furste, den moderate borgmästaren Bo Frank, brukar slänga sig med konstiga uttalanden och kontroversiella åsikter. Nu har han gått ut i media och angripit Proletärens Höj Rösten-konsert i Linnéparken. Där han anklagar Sven Woller och övriga i turnén för att vara vänsterextremister. Han ser dock ett undantag och det är Växjöavdelningens ordförande Jan-Åke Karlsson som han beskriver med orden: ”inom den vänsterextremarörelsen finns det mycket våld, men den gode Karlsson går inte runt och kastar bomber på folk.” Bo Frank tänker inte besöka Höj Rösten, men vi hoppas att du tar chansen att besöka detta unika evenemang där Sven Wollter, Matilda Magnusson och Nynningen bjuder på gratis underhållning i Linnéparken kl 19.00 fredag 30 augusti.

Läs mer här om vad Höj Rösten syftar till och varför vi kommunister genomför detta.

Här är vårt svar till Bo Frank – välkommen till Höj Rösten, trots att du för en extrem borgerlig politik!Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!