Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Ny bok om Syrien

Proletärens mångårige utrikesredaktör Patrik Paulov har precis kommit med sin bok om kriget i Syrien. ”Syriens tystade röster är skriven utifrån egna källor i landet, läckta diploma­tis­ka dokument och rapporter i såväl alternativa som etablerade interna­tio­nella medier där den officiella versionen av kriget, som svenska medier och politiker förmedlat och fortsätter att förmedla än idag, ifrågasätts.

En central fråga handlar om den omfattande ut­länds­ka inbland­ningen i kriget från USA:s, Turkiets och flera gulf­staters sida. I den meningen är ­Syrienkriget inte något inbördes­krig, utan ett interventionskrig.

Patrik Paulov tar även upp den roll som Sverige ­spe­lat, bland annat genom att ansluta sig till EU:s sanktioner och backa upp en oppositionsrörelse som har deltagit i folkfördrivning och mord tillsammans med en terrorist­organisation.

Beställ boken från förlaget här eller från din vanliga bokhandeln (på nätet eller i butiken)

Vi återkommer med tid och plats för det möte vi planerar med Patrik Paulov här i Växjö nu i höst. Då berättar han om boken och du kan ställa frågor.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!