Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Kommunisterna i Pridetåget

För femte året i rad deltog kommunisterna i Växjö i stadens Pridetåg.
Det var inte lika många deltagare i år som tidigare år, men frågan och ställningstagandet berör fortfarande Växjöborna i stor utsträckning och detta arrangemang är fortsatt en stor folkfest och samlar tusentals deltagare och åskådare.
Nu kan vi bara hoppas att kvinnofrågorna kommer att beröra Växjöborna lika mycket så att vi ser lika många deltagare i nästa års 8 mars arrangemang och att Växjö kommun egngagerar sig lika mycket i denna fråga som i Prideveckan i Växjö.

Vill du läsa mer om bakgrunden till vårt ställningstagande kan du läsa detta blogginlägg från 2014

 Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!