Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Januarinumret av ”Utanför systemet” ute

Läs januarinumret av vårt nyhetsbrev ”Utanför systemet” – som bl.a. innehåller: januariöverenskommelsen i riksdagen, inställt möte i kommunfullmäktige, studiecirkel startar, boken om Sovjets historia och melodifestivalen.
Passa även på att teckna dig för en gratis prenumeration: skicka ditt namn och din e-postadress till vaxjo@kommunistiskapartiet.org

Klicka här för att läsa hela nyhetsbevet

Föregående nummer:

December 2018 – erbjudande om Anders Carlsson bok om Sovjetunionen och vår rapport från manifestationen på Kristallnatten.

November 2018 – Kristallnatten 80 år, Växjös nya simhall och det fullsatta mötet om Kommunistiska manifestets betydelse idag

Oktober 2018 – med Obehagliga SD, om Växjös ohållbara trafiksituation, vår valanalys, Vänsterpartiets dubbla stolar om kommunhuset och kollektivavtalen.

September 2018 – K deltog i valdebatt i Araby, intervju med förstanamnet på vallistan, att vi utestängts från att dela ut vårt valmaterial, intervju med idrottsprofilen Juan Carlos Sepulveda.

Augusti 2018 – en valspecial som bl.a. innehåller: behovet av höjda föreningsbidrag, bristen på skolor, försöket med gratis kollektivtrafik och vårt valarbete.

Juli 2018 – Inför allmänhets simning, bristen på bostäder, om K ska behandlas lika med andra partier i valrörelsen och Anna Tenjes praktik hos polisen

Juni 2018 – om bristen på skolor, att Växjö city är mycket farligare än Araby, vår valkandidatur och att Växjö som Europas grönaste stad endast är Sveriges 33 grönaste stad.

Maj 2018 – om intraprenaden på Norregårdskolan , att vi står upp för yttrandefriheten,  ”Höj rösten på jobbet” och hur kvinnorna sattes i centrum på Röd Front.

April 2018 – om behovet av nya skolor, vilka som företräder SD lokalt , om Victoria Park och vår valkandidatur.

Mars 2018 – om byggbolaget Inhus construction, om böneutropen, om besök av Sven Wollter, om ”stadshuset”

Februari 2018 – om Växjölöftet, Volvos vinster i Brås, friskolevinsterna i Växjö och Anna Tenjes kniv.

Januari 2018 – om Victoria Parks agerande, avhoppen från två ledade sossar och Moderaterna tavlor.

December 2017 – om svenskt kollektivavtal, förvisningen av oss från Det fira ordets hus och byggraset på söder.

För att prenumerera på vårt nyhetsbrev: skicka namn och adress till vaxjo@kommunistiskapartiet.org

 Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!