Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Smutsigt spel bakom kriget i Syrien

Offentligt möte om medielögner, pipelines och svenskt bistånd.
Proletärens utrikesredaktör Patrik Paulov har under flera år följt och rapporterat om kriget i Syrien. Hösten 2015 låg han bakom avslöjandet att svenska biståndspengar har använts för att finansiera en av al Qaidas allierade i Syrien och därmed bidragit till flyktingkatastrofen.

Patrik berättar och visar bilder om vad konflikten handlar om samt går bakom den senaste tidens rubriken och förklarar hur fredsprocessen saboterats, hur medielögner sprids och hur man ska förstå de amerikanska bombningarna i Syrien nyligen.

Offentligt möte
Lördag 20 maj
Kl 14.00
Victoriasalen, IOGT-NTO (vid Vattentorget)

Arr Kommunistiska Partiet, Växjö

Här kan du läsa Patrik Paulovs artikel om de svenska biståndspengarna.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!