Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Prenumerationskampanj – Proletären för 25 kr/månad

Under november kan du prenumerera på tidningen Proletären för endast 25 kr per månad.

Om du prenumererar på Proletären får du tidningen hem i brevlådan varje torsdag året om. Papperstidningen ger dig en bra helhetsupplevelse, med artiklar och bilder som inte publiceras på nätet. Genom att prenumerera på Proletären bidrar du också till att göra det möjligt att fortsätta ge ut tidningen. Det är prenumerationer som tillsammans med lösnummerförsäljningen är vår viktigaste inkomstkälla. Detta är en förutsättning för att vi också ska kunna fortsätta lägga upp artiklar på nätet.

Allra enklaste sättet att prenumerera är att göra det via autogiro. Då slipper du höga engångskostnader utan fördelar beloppet på varje månad, och du kan när du vill avbryta din prenumeration genom att ringa eller e-posta prenumerationsavdelningen. Det gör också att Proletärens administration förenklas och att vi får ett jämt flöde av inkomster året om, vilket ger oss mer resurser att utveckla tidningen.

Klicka på den här länken så kan du skriva upp dig för en prenumeration på direkten!
Erbjudandet i denna kampanj gäller en autogiroprenumeration (25 kr/månad) eller en tidsbunden halvårsprenumeration (200 kr).Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!