Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Kidnappad av Israel – Offentligt möte 24/9

Under sommaren bordade israelisk militär den svenska båten Marianne på internationellt vatten. Båten fraktade humanitärt bistånd till palestinierna på Gazaremsan och det hela organiserades av solidaritetsorganisationen Ship to Gaza.
Hör båtens kapten Joel Opperdoes intressanta och skakande berättelse om händelsen, hur de mot sin vilja tvingades till Israel och hur de behandlades i israeliskt fängelse samt inte minst om varför det är så viktigt att visa solidaritet med palestinierna och varför Israels olagliga blockad av Gaza måste brytas.

Torsdag 24 september
Kl 18.30
Viktoriasalen, IOGT-NTO, vid Vattentorget

Arr Kommunistiska Partiet, Växjö
Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!