Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Studiecirkel pågår – om vår politik och ideologi

Måndag 23 mars startade vi en ny studiecirkel kring vår politik. Vi kommer denna gång utgår från två broschyrer; ”Vilka vi är och vad vi vill” samt ”Staten och demokratin”. Studiecirkeln vänder sig både till dig som är ny och som känner att du inte vet så mycket och till dig som redan känner till oss en hel del och vill vet mer. Tillsammans skapar vi diskussioner utifrån våra egna funderingar och vad vi vill veta mer om. och detta gör vi utifrån infallsvinkeln hur vi ser på samhället och statens roll samt vad vi menar med demokrati och vi vill se den utvecklas.

Vi är ABF:s lokaler på Arabygatan 80  och vi träffas kl 17.00 på söndagar

Följande träffar är planerade:
Söndag 5/4
Söndag 12/4
Söndag 19/4
Söndag 26/4

Våra studiecirklar är gratis (broschyrerna kostar dock 20 kr respektive 60 kr) och vi har inga krav på medlemskap för dem som deltar. Många är de som anser sig veta vad vi vill och vad vi tycker, men få har verkligen läst vårt material för att vilja förstå.

Passa på – ju fler vi blir som diskuterar politiken och situationen i Sverige och i världen desto mer kan vi påverka och agera. Anmäl dig till oss här idag eller skicka ett mail till: vaxjo@kommunistiskapartiet.org. Det går även bra att ringa  0708-438504 med en anmälan eller om du har några frågor.

Välkommen till våra studiecirklarPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!