Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Legalisering av marijuana – vem tjänar på det?

Föredrag och diskussionen med Nils Littorin, läkare från Lund.
Allt starkare krafter verkar nu för en legalisering av s.k. lätta droger. I Uruguay har odling, försäljning och bruk av marijuana legaliserats och USA:s president Barak Obama anser att marijuana inte är en farligare drog än alkohol. I vårt eget land hör man allt oftare från legaliseringsförespråkarna där Centerns ungdomsförbund nu öppet verkar för en legalisering.
Nils Littorin har under sina läkarstudier studerat frågan utifrån ett medicinskt perspektiv och utifrån den senaste forskningen talar han nu på ett möte i Växjö om marijuana, myter och fakta och varför cannabisförespråkarnas argument inte håller.

Onsdag 26 februari
Kl 19.00
Viktoriasalen, IOGT-NTO
(vid Vattentorget)

Arr Kommunistiska partiet VäxjöPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!