Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Välbesökt möte om Syrien

Onsdag 17 april gästades Växjö av Proletärens utrikesredaktör Patrik Paulov. Under lång tid har han bevakat utvecklingen i Syrien och den här kvällen fick åhörarna se bilder och höra berättelser som svensk och internationell media förtigit och förvanskat. Den gängse mediabilden från Syrien som visas är betydligt med komplicerad än vad media för fram. Patrik resonerade kring vem som tjänar på kriget, vem som skapat våldsspiralen samt vem som vill ge freden en chans och vilka som avvisar den? Frågorna efter föredraget var många och åhörarna visade stor tacksamhet för att Patrik rest runt i Sverige för att informera om detta.
Tack Patrik för ett viktigt och lärorikt möte!

 

Du kan se ett smakprov från ett möte med Patrik Paulov från i höstas här. Mycket har dock hänt sedan dess och Patriks möte nu var uppdaterat med det senaste och innehöll ny fakta.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!