Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Vänsterpartistisk ombudsman önskar kommunismens död

Vänsterpartiets ombudsman i Växjö, Daniel Liffner, gick förra veckan ut i ett hätskt angrepp på Kommunistiska partiet. Som status på sin sida på Facebook hade Liffner ”Död åt kommunismen” och när han fick reaktioner från sina vänner vad han menade konkretiserade han det med orden: ”Kommunismen bär ett budskap av småaktighet och orealistiska fantasivärldar […] Kommunismen saknar mål och innehåll där av så lägger många (alla) kommunister på en kommentators nivå […]
Jag hatar verkligen kommunistiska partiet efter 1maj och 12 maj, aldrig mer vill jag se en kommunist komma med sina martyr åsikter”
12 maj ordnades ett socialistiskt forum i Växjö i regi av SAP, LO, V och ABF. Från början rådde delade meningar bland arrangörerna om Kommunistiska partiet skulle få delta men det slöt i att vi fick vara med och hålla ett föredrag. Detta föredrag skuffades undan till ett grupprum och att vi protesterade mot denna behandling verkar vara det som väckt ont blod hos denne ombudsman, bland hans kommentarer kan man även läsa att: ”nästa forum så skjuter jag mig hellre i huvudet än att se KP i närheten av forumet”. Daniel Liffner uppträder under pseudonym på Facebook, hans alias är ”Daniel Vänstner” men han är lätt att identifiera via bilderna och sidan ligger helt öppen för alla som vill läsa.

Jan-Åke KarlssonPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!