Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Mörkblå våg i Europa – en ny fascism på väg?

Den höger som just nu går fram i Europa är inte bara blå utan även brun. Kom på ett möte om hur fascismen nu återigen visar upp sitt fula tryne, allt från Front National i Frankrike till Anders Behring Breivik i Norge och Sverigedemokraterna här hemma. Vi ställer frågan om den reaktionära våg som just nu går fram över Västeuropa är början på en ny fascism och vi berättar vad som krävs för att möta den.
Robert Mattiasson, partisekreterare i Kommunistiska partiet, talar på detta spännande möte. Robert har studerat hur högerpartierna ändrat taktik och strategi och har för tidningen Proletärens räkning skrvit ett flertal utredande artiklar i detta ämne.

Offentligt möte
Lördag 10 mars
Kl 14.00
Viktoriasalen, IOGT-NTO vid Vattentorget
Fri entré
Alla välkomna!Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!