Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Fortsatt arbete i Kalmar/Nybro

Växjöavdelningens satsning på att få igång partiverksamhet i Kalmar/Nybro-trakten fortsätter. Söndagen 13 mars talade partisekreterare Robert Mathiasson på ett offentligt möte i Kalmar. Vi lyckades komma ut bra i både lokaltidningarna och med egna flygblad inför mötet, och engagerade också ett par nyvunna kontakter i förberedelsearbetet. Mötet mynnade sedan ut i ytterligare intresseanmälningar för vidare kontakt med Kommunistiska Partiet, och deltagande i vår programcirkel som startar inom kort.

I Nybro har vi även kommit igång med dörrförsäljning av Proletären sedan ett par veckor tillbaka.

Alla som vill hjälpa till i partiarbetet eller bli kontaktade inför framtida möten och arrangemang uppmanas att höra av sig via hemsidan eller till kalmarkommunisterna@gmail.com!Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!