Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val Insändare Arkivet        Blogg        English

Kalmar: Vad vill kommunisterna?

Efter det lyckade mötet i Nybro fortsätter vi vår satsning på sydöstra Småland med ett offentligt möte i Kalmar. Under rubriken ”Vad vill kommunisterna?” presenterar Robert Mathiasson Kommunistiska Partiet och vår politik. Robert Mathiasson är nyvald partisekreterare för Kommunistiska Partiet, och anställd på particentralen i Göteborg.

Enklare fika till självkostnadspris samt ett rejält bokbord finns tillgängligt. Det kommer också att finnas möjlighet att anmäla sig till den planerade studiecirkeln om Kommunistiska Partiets program som startar i vår.

Alla intresserade är välkomna!

Tid och plats: Söndag 13 mars kl 14:00, Samlingssalen, Stadsbiblioteket i KalmarPlusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!