Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Nybro: Vad vill kommunisterna?

Offentligt möte i Nybro. Vi presenterar Kommunistiska Partiet och svarar på frågor. Alla intresserade är välkomna! Torsdag 17/2, 18:30 i Folkets hus, Brunnsvikssalen.

Vi kommer under våren även hålla ett möte i Kalmar på samma tema, och starta upp en studiecirkel för de som är intresserade av Kommunistiska Partiets politik. Vill du vara med? Håll utkik på hemsidan, eller hör av dig för att få mer information. All hjälp med flygbladsutdelning, affischering och att sprida information om mötet, studiecirkeln och om Kommunistiska Partiet mottages också tacksamt!Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!