Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Kommunistiska Partiet fick 300 röster i kommunvalet

När valnämnden räknat klart rösterna står det klart att Kommunistiska Partiet fått 300 röster i Växjö kommun. Detta resultat motsvarar helt klart inte våra förväntningar, då vi hade hoppats kunna föra in en oppositionsröst mot högerpolitik och nedskärningar i kommunfullmäktige. Däremot kan man konstatera att vårt stöd i kommunfullmäktigevaĺet inte minskat särskilt mycket sedan föregående val, vilket vi ser som en framgång i ett så tydligt högerval som årets val var.

Detta förändrar givetvis inget, vi kommer att fortsätta kämpa mot högerpolitik och privatiseringar för det offentliga och gemensamma. Till skillnad från övriga partier i växjö, som nu har packat ihop sina valstugor och dragit sig in i de parlamentariska församlingarna för att återkomma till valet 2014 fortsätter vi att vara ute på Växjös gator och torg för att informera om vår politik och presentera ett alternativ till högerpolitik och nedskärningar. Men vi behöver bli fler. Kom med i arbetet du också, kom med som medlem i Kommunistiska Partiet!Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!