Hem Om Partiet Proletären Kontakt Vår politik               Español
RKU Bli medlem Val 2018 Insändare Arkivet        Blogg        English

Mycket lyckat valmöte på Tallgården 9/9

Kommunistiska Partiets valmöte på Tallgården i Araby var mycket lyckat. Lokalen var överfull, mycket material såldes och delades ut, flera prenumerationer på Proletären togs och framförallt var de två talen och diskussionen därefter mycket bra.

Valmöte valrörelsen 2010

Mötesdeltagare lyssnar till Anders Carlsson, ordförande i Kommunistiska Partiet

Socialdemokraterna hade samma kväll ett möte med Nalin Pekgul i lokalen bredvid. Detta drog dock under tiotalet deltagare, således mindre än en femtedel så många deltagare som kommunisternas valmöte, vilket kan förklara de socialdemokratiska funktionärernas långa ansikten.Plusgiro: 54 41 22-5. Alla bidrag till vår verksamhet tas emot, stora som små!